måndag 3 augusti 2009

3/8-09

Nu är jag hemma! haha sådär 24 h efter men det var kul att få komma från gävle den lilla stund som det blev. STOCKHOLM SUGER!
Kryssningen var trevlig bortsett från att jag var sjuk hela tiden. Jag orkade inte ens ta mig på egen hand till tågstationen, vilken ångestklump. Jag vet inte hur många gånger jag sprang i trapporna på båten för att försöka få upp samvetet igen.
Jag är en billig resenär dessutom! det enda jag köpte var M&Ms som jag dessvärre sög i mig. Jag är för tjock ibland. always. Men nu är det slut på godis igen, aldrig mer.
JAG SVÄÄÄÄÄÄR
Jag ångrar att jag käkade någonting alls, mår illa som ett jävla svin. En liknelse. Jag har alla symtomen för svininfluensan förutom ett! så än kan jag ta det kallt. Jag gick till hytten vid ett-halv-två och mirakulöst nog var mormor vaken. Vi pratade lite och för första gången kände jag mig trygg i hennes sällskap. Svårt att förklara så vi lämnar det. Natten på båten var ganska jävla mycket dålig. Men det beror nog mycket på att jag hade ont överallt och att näsan var en enda jävla vattenspridare. Jag börjar gilla mina liknelser.

Idag har jag stoppat i mig en massa godis, bara för att vi var på den där jävla båten. Nej, bara för att jag är en jävla idiot. Mamma serverade mig en macka, ett ägg och vatten på morgonen. Så söt. Förutom det och det där förbannade godiset så har det inte blivit någonting och inte orkar jag träna heller.

Bilder kanske dyker upp senare om dom inte har drunknat.

Här är en som alltid håller sig på ytan.

Inga kommentarer: